Douane

 
Zoeken.nl - Zoek in alle zoekmachines
Cabla - Maak zelf ook een kabel over Douane
Op zoek naar Douane? - Zoek Douane in alle zoekmachines
Start een campagne - jouw website over Douane, direct in beeld
 
Home
 
Nieuw bericht
 
Forum info
 
Zoeken
 
 Onderwerp
toevoegen aan favorieten lijst Douane > Forum > Algemeen > Ik wil graag weten, waar kan ik opleiding volgen v
  Jurgen  41. Geplaatst op 31 augustus 2010 om 20:45 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

hallo ik ben jurgen van amsterdam wat ik wil vragen is het volgende ik zou graag willen weten wat voor opleiding ik moet doen en welk niveau en op welke school ik dat kan doen alvorens ik douane kan worden en of ik ook rechtsstreeks kan soliciteren

  Karina  42. Geplaatst op 21 september 2010 om 19:52 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Kan iemand mij vertellen waar ik een opleiding kan volgen om bij de douane te werken. ( vb douane declarant) kan weining informatie vinden en/of is de site die ik vind bedoeld voor bedrijven die hun medewerkers laten studeren echter zoek ik gewoon voor particuliers. Alvast bedankt!

  Nathalie Ka..  43. Geplaatst op 25 november 2010 om 08:26 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo,

Ik heb mijn opleiding diermanagment gevolgd waarbij ik ook trainen dier heb afgesloten. Het lijkt mij geweldig om bij de douane te werken met honden. Welke opleiding moet je hiervoor volgen en wat zijn de eisen die men aan je stelt?
groetjes nathalie

  Albert  44. Geplaatst op 20 december 2010 om 21:41 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

QUOTE:
Op 25 november 2010 om 08:26 schreef Nathalie kaman het volgende:
Hallo,

Ik heb mijn opleiding diermanagment gevolgd waarbij ik ook trainen dier heb afgesloten. Het lijkt mij geweldig om bij de douane te werken met honden. Welke opleiding moet je hiervoor volgen en wat zijn de eisen die men aan je stelt?
groetjes nathalieNathalie,

Om hondengeleider te worden bij de Douane moet je eerst een paar jaar ervaring hebben als C-functionaris.
Hoe wordt je C- functionaris? De site van de douane in de gaten houden www.douane.nl en zoals mij staan er soms ook advertenties in de Spits of metro. Of er dit jaar opleidingen komen voor externen kan ik je niet vertellen maar houd het in de gaten gewoon.

mvg

  Ricktijhof  45. Geplaatst op 24 januari 2011 om 15:52 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

ik wil graag weten hoelang zo,n opleiding duurt

  Seraus Magd..  46. Geplaatst op 11 maart 2011 om 09:55 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo ik ben Magdala. Ik heb mijn VMBO diploma en was bezig met de MBO. Wat ik wil weten is hoe ik me kan aanmelden om de opleiding tot douanebeambte te volgen en wat jullie eisen zijn om deel te kunnen nemen aan de opleiding.
Hopend op een spoedig reactie verblijf ik

  Abbygail Ha..  47. Geplaatst op 08 juni 2011 om 19:12 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo ik zit nu in me laatste jaar bedrijfadmnistratie niv 4 en wil een opleiding volgen op het hbo om bij de douane te werken welke hbo-opleiding zou ik het beste kunnen doen??  Manouk  48. Geplaatst op 11 september 2011 om 17:39 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Hallo,

Ik had ook een vraagje over een opleiding voor de Douane. Ik roep al vanaf ongeveer groep 6 (zit nu op havo 3) dat ik bij de Douane wil werken. In groep 8 gingen we ook stagelopen, en toen ging ik bij de Douane. Sindsdien vind ik het nog leuker.

Dit jaar moeten wij op maatschappelijke stage, en we moeten dit jaar ook een profiel kiezen. Nu is mijn vraag welke vakken zou ik dan moeten kiezen, of iets mee moeten doen? Het lijkt mij vooral leuk om op het vliegtuig met de speurhonden te werken, of gewoon de bagage controleren.

Hoelang duurt de vervolg opleiding ongeveer? Ik zou graag antwoord krijgen!

Groeten, Manouk vd Steen

  R.b.jansen  49. Geplaatst op 20 december 2011 om 14:37 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Goedemiddag,

mijn zoon volgt op dit moment de MBO-opleiding Handhaver en beveiliger niveau 3 bij Mondriaan in Den Haag. Hij hoopt dit komende zomer succesvol af te sluiten. In januari hoopt hij ook het BOA-diploma te halen.
Als hij deze diploma's op zak heeft, kan hij dan eventueel rechtstreeks solliciteren voor een functie op Schiphol? Wij horen namelijk om ons heen dat je altijd eerst bij de douane op de Maasvlakte moet werken. Is dat waar?

Bvd voor uw reactie.

vriendelijke groet,

R.B.Jansen

  Freya De Snoo  50. Geplaatst op 01 januari 2012 om 23:13 uur   quotenieuw berichtemailedit 

 

Ik wil graag weten welke opleiding ik moet volgen als ik bij de scan en detectie op het vliegveld wil gaan werken. Ik kan het niet zo goed terug vinden en ook wil ik weten welk niveau je daar voor nodig heb en of het mogelijk is om een bbl opleiding te doen. Is het ook mogelijk is om intern een opleiding te volgen?

In ieder geval alvast bedankt,

met vriendelijke groet Freya

Ga naar pagina: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Ga naar:
Om Startkabel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies:Prima, deze melding niet meer weergeven
X